Мениджърът Нийл Уорнък иска да избегне тежка загуба срещу Ливърпул. Неговият тим Кардиф Сити посреща утре мърсисайдците в опит да излезе от зоната на изпадащите, а феновете вече изкупиха всички налични билети. Балансът на уелсците срещу отбори от топ 6 обаче е трагичен след десет загуби от също толкова двубои през сезона.

"Ще бъде страхотен ден. Не ми се иска обаче точно в него да ни разгромят. Трябва да се представим добре не само заради самите нас, а и заради феновете, които ще напълнят стадиона до последното място. Той можеше да се разпродаде и при двоен капацитет на сегашния", каза мениджърът на уелсците.

Кардиф получи по пет гола от Сити и Юнайтед като домакин и по три от Тотнъм и Арсенал. Ливърпул пък пристига в уелската столица в серия от осем поредни победи във всички турнири.

"Не ми харесва, когато отборът ми загуби концентрация. Имаме много работа за вършене, но искаме още през този уикенд да бъдем 17-и на мястото на Брайтън. Все още можем да изненадаме всички, защото има четири кръга до края на сезона", добави Уорнък.