Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер призна, че никога няма да забрави реванша с Барселона на полуфиналите в Шампионската лига. Бразилецът се превръща в кошмар за каталунците, защото ги елиминира втори пореден сезон в Шампионската лига.

Интересното е, че Барса спечели с 3:0 срещу мърсисайдци у дома, а миналата година стори същото с 4:1 срещу Рома на четвъртфиналите. В реваншите обаче "блаугранас" бяха сразени съответно с 4:0 и 3:0, напускайки турнира безславно.

"Никога няма да забравя този мач. Споменът от реванша в Ливърпул ще остане с мен до края на живота ми. Това несъмнено е нещо, за което ще разказвам на децата и внуците си. Но на нас ни предстои още здрава работа. Искам след време да разказвам, че съм спечелил турнира", коментира Алисон пред сайта на УЕФА.

"Атмосферата на стадион "Анфийлд" е невероятна. Играх срещу Ливърпул с Рома миналия сезон и разбрах какво е, усетих страстта на феновете. Изобщо не е лесно да гостуваш на тази арена. Доволен съм, че сега вече играя за тях. насладих се на емоцията да зарадваме феновете си с обрат срещу впечатляващ отбор като Барселона", допълни кариоката.