Още по темата

 

Европейският клубен шампион Ливърпул обяви първото си лятно попълнение. Това е суперталантът Сеп ван ден Берг, който беше силно желан от Байерн Мюнхен, Аякс и ПСВ Айндховен. 

17-годишният футболист пристига от холандския Цволе, на който бяха платени едва 1.3 милиона паунда. Малко над 3 милиона паунда ще бъдат доплатени като бонуси, ако младежът направи пробив в първия отбор.

Още по темата

 

"Аз съм централен бранител и играя спокойно с топката. Доста съм бърз и мога да тичам, но дойдох тук, за да ставам още по-добър. Ливърпул е най-доброто място за мен и се надявам да изиграя много мачове за клуба", сподели Сеп ван ден Берг.

"Чувствам се невероятно. За мен това е най-големият клуб в света. Сбъднах мечтата си. Наистина съм много доволен и развълнуван. Виждам какви играчи пробиват от академията до първия отбор, това е страхотно."

"Разбира се и мениджърът Юрген Клоп е невероятен човек и той е една от причините да дойда тук. Ливърпул постига успехи и заради него", допълни младокът, който изигра 22 мача за Цволе миналия сезон.