Юрген Клоп не изключи привличането на ляв  защитник, който да покрива Анди Робъртсън (на снимката), който претърпя лека операция на ръката заради възпаление след ухапване от насекомо. 

Капитанът на Шотландия остава безспорен първи избор, но след раздялата с Алберто Морено на тази позиция единствената друга опция е универсалния Джеймс Милнър. 

В контролата срещу Брадфорд вчера той използва на позицията и младоците Адам Люис и Ясер Ларуси и все още се колебае дали да погледне към пазара за допълнителен футболист. 

„Ще видим. Не мога да отговоря с „да“ или „не“. Вече казах, че трябва да помислим за всичко, но в крайна сметка може и нищо да не се случи. Разделихме се с Морено, но днес видяхме на този пост двама млади играчи, а и Милнър може да играе там, така че ще видим“ заяви Клоп. 

Той използва Адал Лалана на по-различна позиция в средата на терена, но все още не е решил дали това ще бъде сериозна опция. Иначе младокът Риан Брюстър отново се разписа, а Милнър вкара два гола, единият от дузпа, а другият след рикошет. На стадиона пък имаше повече от 24 000 зрители, което е рекорд за съоръжението от отварянето му през 1986-а.