Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви в типичния си стил, че мърсисайдци не са като ПСЖ или Манчестър сити, за да харчат по 200 или 300 милиона паунда всяка година.

Специалистът търпи леки критики заради пасивността на европейския шампион на пазара, но пък той не смята, че луксозните покупки са наложителни.

"Ние сме доста спокойни, ще видим какво ще се случи. Както вече казах, това няма да е най-големият трансферен прозорец за Ливърпул. Ние инвестирахме много през последните две години и не може всяка година да харчим по същия начин", заяви германецът.

"Хората ни призовават да похарчим 200-300 милиона паунда, но има само два клуба в света, които могат да го правят всяка година - ПСЖ и Манчестър Сити. Изглежда, че в момента само Барса и Реал Мадрид са другите, които могат да направят нещо подобно."

"Но ние сме добре. Доволен съм от състава. Върху нас няма натиск, защото имаме решения за всички ситуации. Дори играчите на пейката трябва да бъдат от световна класа. А това не е лесно. Очаква ни нов вълнуващ сезон", допълни Клопо.