Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че поражението с 0:2 от Ливърпул във финала на Шампионската лига го е докарало до 10-дневна депресия.

"Да, беше тежко за мен. Имахме най-прекрасните три седмици по време на подготовката за финала и бяхме безкрайно разочаровани заради начина, по който загубихме", сподели 47-годишният специалист.

"Беше много зле. Това усещане беше като чувството през 2002 година, когато като национал на Аржентина записах равенство срещу Швеция и загуба от Англия в рамките на седмица на световното. Това са най-лошите моменти в кариерата ми."

"След финала с Ливърпул хванах влака от Мадрид за Барселона и прекарах 10 дни в къщата си. Не исках да излизам. Беше тежко, защото бяхме толкова близо до величието. Смятам, че бяхме по-добри от Ливърпул. Не беше велик финал, но малките детайли направиха разликата."

"Шампионите се съвземат бързо, може би 10-15 дни, както беше в моя случай. Най-зле е по време на ваканцията, защото всеки ден мислиш едно и също. Но когато подновиш тренировки, лошите спомени остават в миналото. Продължаваш напред и огънят вътре в теб отново се появява", добави Почетино.