Юрген Клоп остана доволен от победата на Ливърпул над Норич с 4:1, но изтъкна и някои недостатъци в действията на Червените. 

Мърсисайдци водеха с 4:0 до 42-ата минута, но след почивката се отпуснаха и Канарчетата имаха някои добри възможности, като върнаха и едно попадение чрез Теему Пуки. 

„Резултатът показва историята на мача през първите 60 минути. Още от началото бяхме остри, действахме на ниво в атака и вкарахме голове. Норич обаче е добър отбор и сега повече хора знаят това“ заяви германецът. 

„За тях бе трудно в първия час на двубоя, но след това демонстрираха жив и интересен футбол и се видя, че разполагат с някои добри млади играчи. Допадна ми това, което направиха. Ние обаче трябва да си извлечем някои поуки и едно от нещата е, че бе необходимо да имаме по-добър контрол и да пазим по-добре топката“ добави той. 

„Може би обаче е нормално, след като не си в оптималното си физическо състояние, да допуснеш загуба на концентрация. В крайна сметка обаче заслужавахме да спечелим и това е най-важното. Доволен съм, но контузията на Алисон хвърли сянка върху победата и сега трябва да видим колко сериозна е травмата му“ каза още Клоп.