Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път се доказа като голям шегаджия, след като публично се пошегува с вратаря Адриан за идиотската му грешка при гола на Дани Ингс от състава на Саутхямптън. В крайна сметка "мърсисайдци" стигнаха до успеха с 2:1, а попадението бе комично, тъй като нападателят отбеляза след пас на вратаря, на "мърсисайдци".

"Минутата е 83-а, а Адриан си помисли "Играх много добре, така че трябва да направя грешка и да запазя мача отворен и интригата жива", каза с усмивка на лицето Клоп по време на пресконференцията след мача.

"Казах му "Накрая пристигна при нас, добре дошъл". Алисон направи същата грешка, очевидно това е типично за вратарите на Ливърпул. Няма проблем с такива грешки, стига да си печелим мачовете".

"Важното е, че победихме и го направихме заслужено. Сега сериозно, Адриан беше с подут глезен и съм много доволен от работата му в този мач с изключение на грешката разбира се, но такива неща се случват". 

"Срещу нас имаше един добър отбор на Саутхямптън, който ни затрудни доста. Те се защитаваха добра, направиха и доста добри контри. Беше труден следобяд за нас, но важното е, че стигнахме до трите точки".