Челси - Ливърпул, втори мач от полуфиналите на турнира за купата на Лигата. Стадион "Стамфорд Бридж", начало 21.45 часа.

Вероятен състав на Челси: Куртоа, Иванович, Кейхил, Тери, Луис, Матич, Фабрегас, Уилиан, Оскар, Азар, Коща;

Вероятен състав на Ливърпул: Миноле, Джан, Шкъртел, Сако, Маркович, Лейва, Хендерсън, Морено, Джерард, Коутиньо, Стърлинг;

ПРОГНОЗА: Челси посреща Ливърпул във втори полуфинален мач от турнира за купата на Лигата, след като преди седмица двата отбори си врътнаха 1:1 на "Анфийлд". Тогава Еден Азар даде преднина на лондончани, а Рахим Стърлинг възстанови равенството.

Сега Челси е сериозно наранен, след като през уикенда допусна уникална издънка за Купата на Англия. Лондончани бяха унизени от Брадфорд, след като паднаха на своя Стамфорд Бридж с 4:2. Жозе Моуриньо дори обяви, че тази среща е най-позорната в кариерата му.

Специалния се закани да излезе с най-доброто срещу Ливърпул и да търси задължителна победа, която да класира "сините" на финал. Водещите световни букмейкъри дават изцяло предимстно на Челси, като ставката за победа на лондончани се котира на 1.57.

Червените завършиха при нулево реми срещу тима от Чемпиъншип - Болтън за Купата и вече 10 поредни срещи не познават загубата. Ливърпул допусна само едно поражение в последните си 15 мача и е в серия от 5 поредни победи като гост.

Определено това е труден за прогнозиране мач, но Челси в момента е унизен и ще се хвърли здраво за победата. Прогнозата е за малко голове и много битка. Челси е фаворит в мача и ще стигне до победата.

Резултат: Челси - Ливърпул 1:0