Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе много доволен след победата с 2:1 при визитата на Челси на "Стамфорд Бридж". Той обаче дебело подчерта, че отборът му изобщо не мисли за титлата, тъй като са минали едва само няколко кръга. 

"Адски съм доволен, че спечелихме. Това беше една наистина голяма победа. Вкарахме два хубави гола, но след това можехме да създадем още шансове и да "убием" интригата. Не го направихме. Челси ни натисна здраво след почивката. Върна се в мача след гола на Канте, който бе просто прекрасен. Беше наистина здрава битка и трудна победа. В крайна сметка сме щастливи, че си тръгваме с три точки", обяви той на пресконференцията след мача.

"Битката за титлата? Изобщо не мислим за класирания и за трофеи честно казано. Просто се стремим да играем нашия футбол, да печелим всяка една среща и да радваме феновете си. Изминали са едва шест кръга, а до края на сезона има още много мачове. Няма значение къде сме в момента. Да, Манчестър Сити все още е най-добрият отбор в света според мен, но и ние не сме толкова лоши".

"Не съм изненадан от характера на моя отбор. Знам, че го имаме. В живота ти трябва характер, за да успееш. Във футбола без него си загубен", каза още той.