Анализаторите на „Скай Спортс” зарадваха феновете на Ливърпул като обявиха, че с 8 точки аванс титлата на Червените е почти сигурна. 

Вчера Манчестър Сити неочаквано загуби у дома от Уулвърхемптън с 0:2 и така изостана много сериозно от Мърсисайдци, които са с пълен актив след първите 8 кръга. 

Вижте пълното класиране във Висшата лига

„Не мисля, че те могат да изпуснат титлата” заяви Гари Невил, но все пак предупреди: ”Те са фаворити, но Ако Ван Дайк или Салах се контузят, тогава всичко ще се промени. Все пак има още 30 мача” добави той. 

„Във футбола съм научил, че нищо не е гарантирано. Манчестър Сити обаче има големи проблеми в защитата си. Отаменди и Фернандиньо? Ливърпул просто трябва да запази спокойствие” изтъкна Греъм Сунес. 

„За феновете на Ливърпул уикендът не можеше да приключи по-хубаво. Сега всичко е в ръцете на Червените. Те преживяха някои разочарования в последните сезони, а и 30 години без титла е страшно много време. Ако обаче те останат уверени и здрави, тогава вярвам, че това ще бъде тяхната година” коментира Джейми Реднап.