Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп беше нападнат от боса на Акрингтън Стенли заради решението си да пусне дублиращия отбор в преиграването с Шросбъри от турнира за ФА Къп.

"Това си е чист егоизъм. Клоп е пълен позор. Никога няма да разбера защо големите клубове и големите играчи не са обединени с по-малките играчи. Това си е чист егоизъм на най-високо ниво", заяви Анди Холт.

"Аз бих драпал, за да отида на преиграване. Защото така би било редно. Нямаше да ми пука колко съм уморен. Щях да сторя правилното нещо, а не да се държа като егоист."

"Топ клубовете по-скоро биха играли приятелски мачове в Китай, за да напълнят касите си. Затова ФА обмисля да вдигне наградния фонд."

"Юрген, Ливърпул, вие се излагате. Вие не отдавате значение на успеха на Шросбъри, а този клуб заслужава да получи необходимото внимание и уважение", добави босът на Акрингтън Стенли.

Както е известно, преиграването между Ливърпул и Шросбъри беше насрочено за 4 февруари. Германският специалист е твърдо решен, че ще даде почивка на всички футболисти от първия отбор, както и на самия себе си...