Бившият футболист на Ливърпул Мохамед Сисоко смята, че е по-вероятно Садио Мане да премине в Реал Мадрид, отколкото неговият партньор в атаката на мърсисайдци Мохамед Салах.

Египтянинът отдавна е свързван с "белия балет", но Сисоко счита, че сенегалецът представлява по-интересна цел пред мадридчани.

"Според мен е по-вероятно да видим Мане в Реал, защото той притежава характеристиките, които търси Зинедин Зидан. Зидан наистина го оценява високо. Според мен Садио Мане ще премине в Реал Мадрид", заяви Сисоко пред Europa Calcio.

"Не зная дали Салах ще остане в Ливърпул. Ако той си тръгне, това ще е нещо добро за Ливърпул. Те са умен клуб и ще знаят как да го заменят. В клуба има млади футболисти, които имат качествата да играят за отбора и вече се представиха на висота."

"Ливърпул е нещо специално за мен. Феновете, целият клуб... Играх с невероятни футболисти там. Също като Ювентус, Ливърпул ми помогна да израсна като футболист и човек."

"Жалко е, че Ливърпул отпадна от Шампионската лига, но пък трябва да отбележим каква беше основната цел на отбора - триумф във Висшата лига. Феновете чакаха тази титла толкова дълго време", добави Сисоко.