Един от само двамата треньори, водили и Реал (Мадрид), и Барселона, е сред предложените варианти за нов наставник на 4-кратния шампион на България Лудогорец. Става дума за един от най-успелите сръбски треньори Радомир Антич, пише "24 часа".
 
Той е и единственият, заставал начело и на трите гранда в испанския футбол заедно с Атлетико (Мадрид). Именно с “дюшекчиите” е най-голямото му постижение - шампион и носител на Купата на краля през 1996 г.

А с огромен принос за дубъла е българската връзка в отбора му - головата машина Любослав Пенев. Бил е и треньор на Наско Сираков в Сарагоса. Преди 2 години имаше и непотвърдени информации, че Сираков е канил Антич в Левски.

В момента сърбинът е на 66 г. За последно специалистът води китайския Шандонг до 2013 г. Преди това изведе Сърбия до световното първенство през 2010 г.
 
Настоящото спрягане на Радомир за Разград все още не значи нищо сигурно. Освен само да потвърди сериозните имена, към които са се насочили от Лудогорец, за да продължат развитието на проекта си.

Ръководството на шампионите води усилени преговори с подбрани треньори, от които ще се избере с кого да се преследва нов пробив в групите на Шампионската лига.