Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изрази сериозно самочувствие преди срещата с Базел от групите на Шампионската лига. Двата отбора играят утре от 21.45 часа в Швейцария.

Националът на България обяви, че целта пред Лудогорец е да спечеляи групата, в която са още отборите на Пари Сен Жермен и Арсенал.

"Целта пред Лудогорец е първото място в групата. Дай Боже да я постигнем. Отиваме да играем без никакво напрежение срещу Базел. Голямата цел вече е постигната - в групите на Шампионската лига сме. Сега ще се забавляваме срещу големите в Шампионската лига. За нас е чест, че играем срещу такива тимове", заяви Стоянов, който бе избран за най-добър на своя пост в груповата фаза на ШЛ преди две години.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков се надява на добър резултат при утрешното гостуване на Базел в Шампионската лига. Той вярва, че "орлите" ще излязат от групата. 

"Нямаме поставена конкретна цел в груповата фаза. Надявам се все пак да излезем. Както може да сме втори или трети, така може да сме последни. Базел е много силен отбор, но и ние имаме своите шансове. Надявам се на добър резултат", заяви Дяков.