Милан - Лудогорец, среща-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа, стадион "Сан Сиро", 22:05 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

МИЛАН: Донарума, Романьоли, Сапата, Родригес, Абате, Локатели, Монтоливо, Кеси, Кутроне, Борини и Силва

ЛУДОГОРЕЦ: Браун, Сисиньо, Форстър, Пластун, Натанаел, Дяков, Анисе, Мисиджан, Марселиньо, Лукоки и Вандерсон

Прогноза на Gol.bg:
Реваншът на "Сан Сиро" тази вечер се очертава като протоколен, след като Милан постигна безпроблемна победа с 3:0 на българска земя и е на малка крачица от това да продължи на 1/8-финалите на турнира.

В състава на домакините ще липсват контузените Сторари, Конти, Мусакио и Антонели, а Дженаро Гатузо може да даде шанс за изява на някои футболисти, които получават по-малко игрово време от началото на сезона.

За гостите от Разград аут са контузените Стоянов и Саша и наказаният Кешеру, като се очаква новото попълнение Шверчок този път да започне от пейката и евентуално да се появи в игра след почивката.

Лудогорец ще играе без каквото и да е напрежение днес, така че това може да повлияе добре на тима и най-после да видим и истинското му лице.

"Орлите" имат само едно поражение като гост в 10 мача от Лига Европа, така че не е изключено тимът да измъкне добър резултат днес.

Разбира се, за класиране напред и дума не може да става, защото пасивът за наваксване е прекалено голям. Едно достойно представяне в Милано обаче е съвсем реалистична цел. 

Именно поради тази причина нашата прогноза е реми с по един гол.

Прогноза: Милан - Лудогорец 1:1