Главният мениджьр на Лудогорец Пауло Аутуори ще направи сериозни промени по състава за реванша с Крусейдърс от първия квалификационен кръг за Шампионската лига.

Двубоят в Белфаст е във вторник от 22:00 часа. Орлите размазаха съперника със 7:0 у дома и ще използват втория двубой за контрола. Почти сигурно Аутуори ще повери атаката на Якуб Швиерчок. Той остана резерва на Клаудиу Кешеру за срещата в Разград. Полякът се появи на терена в 68-ата минута и малко по-късно реализира хеттрик. Бразилският треньор е останал впечатлен от ефективността на Швиерчок. Не е изключено в определен момент от мача да се изпробва и схема с двамата в атака - Якуб и Кешеру. Възможен е и дебют на левия бек Антон Недялков. Титуляр почти сигурно ще е и Лукас Саша. 

В същото време стана ясно, че Диема спорт няма да излъчва реванша в Белфаст. Двубоят започва в 22:0 часа и с оглед липсата на интрига от медията са отказали да преговарят за правата. Първият мач бе предаван пряко по Диема спорт 2. Сега обаче срещата от Северна Ирландия най-вероятно ще остане на тъмно.