Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори е спокоен преди срещата-реванш срещу Крусейдърс от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят в Разград завърши с победно 7:0 за "орлите".

"Искам да играем добър футбол с различни идеи, които прилагаме. Не знам коя е най-добрата тактика, която е използвал отборът досега, тъй като всички са имали успех. Аз вярвам в качествата на отбора в този момент. Защо да сменям нещо, което за седем години е вървяло много добре".

"Възможно е да има някои промени. Антон Недялков е в групата и има вероятност да играе в мача. Доминик Янков е играч с голям потенциал. Той вече участва в някои мачове от подготовката и можем да го видим скоро в официлни срещи", заяви Аутуори.

Лудогорец проведе официалната си тренировка на стадион "Сийвю" в Белфаст, като в него участие взеха всички футболисти, без Густаво Кампаняро и Клаудио Кешерю, които пропускат реванша със северноирландския тим. С отбора не са и възстановяващите се от контузии Владо Стоянов, Абел Анисе и Драгош Григоре.