Крусейдърс – Лудогорец, мач реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига, стадион „Сийвю”, Белфаст, днес от 22:00 часа българско време, на живо в Gol.bg

Вероятни състави:

Крусейдърс: О'Нийл, Форсайт, Бърнс, Беверланд, Уорд, Кадел, Лоури, Сноди, Карвил, Хийтли, Оуенс

Лудогорец: Броун, Недялков, Терзиев, Форстър, Панов, Саша, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Шверчок

Прогнозата на Gol.bg:

Лудогорец игра днес предрешения реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Българският първенец гостува на Крусейдеръс от Северна Ирландия след гръмката победа 7:0 в първия мач на свой терен.

Разградският тим на практика е в следващата фаза, като интригата е кого ще срещне от двойката Видеотон – Дюделанж след равенството 1:1 преди седмица.

Очаква се треньорът Пауло Аутоури да направи някои промени в състава от първата среща, които едва ли ще се отразят на внушителната разлика в класите на двата тима.

Нападателят Клаудиу Кешеру има лека травма и ще получи почивка за сметка на Якуб Швиерчок, който блесна с хеттрик за осем минути в Разград. Густаво Кампаняро също не попадна в групата за двубоя.

Официален дебют за „орлите” по всяка вероятност ще направи новото попълнение Антон Недялков.

Каквито и ротации да се направят, Лудогорец остава фаворит за победа и в реванша. Шампионите едва ли ще пропуснат възможността за още една победа, с която да добавят още точки към клубния си коефициент в Европа.

В първия мач се видя, че северноирландците са корави, но не могат да издържат повече от половин час на темпото и разиграванията на Лудогорец, който след почивката буквално правеше каквото си иска на терена.

Нищо чудно картината да се повтори и в Белфаст, с нова солидна победа за разградчани през второто полувреме.

Резултат: 0:3