Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори е оптимист преди срещата-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Утре разградчани гостуват на Зрински, като имат преднина с 1:0 от първия мач.

"Настроението, не само моето, е да спечелим и да се класираме напред в турнира. Всеки отбор има свой стил, нашият е да играем по-атакуващ футбол. Отиваме с тази цел, независимо, че имаме гол преднина", заяви Аутуори на летище "София".

"Животът на един треньор е много труден. Във всеки сезон нещата са различни и това, че е бил наставник миналата кампания, не значи, че сега нещата са същите. Има импулс от емоционална гледана точка".

"Когато има емоция обаче, не знаем в коя посока ще тръгне - в позитивна или негативна. Това, което е най-важно е да има емоционален баланс, в дефанзивната и офанзивната част, и да се поучим от грешките от двубоя ни като гост на Видеотон".

"Всички играчи освен Лукас Саша и Анисе са в добро здраве и са готови за мача. Аз съм напълно концентриран върху мача с Зрински, за ЦСКА ще мислим след този двубой", добави треньорът.