Изненадващ трансфер подготвя Лудогорец! Според румънското издание "Диги Спорт", разградчани ще подпиша договор с голямата звезда на местния гранд Динамо Букурещ - Мей Малянгу. 

Медията дори твърди, че южноафриканският национал е на базата на "орлите" и минава задължителните медицински прегледи. Когато те приключат и ако всичко при тях е наред, той ще подпише договор, съобщава още телевизията. 
 
Информацията гласи още, че двата клуба са си стиснали ръцете на трансферна сума от 500 хил. евро.
 
Динамо е искал първоначално пет пъти повече за звездата си, но тъй като е в тежък финансов колапс и спешно му трябват средства, е склонил на доста по-ниската сума. 
 
Мей Малянгу е в румънската столица от септември 2016 г. Той се подвизава като централен халф и в периода си при "кучетата" винаги е бил твърд титуляр. За тях е записал 78 мача с 6 гола. Той е на 29 години. 
 
Преди да дойде в Румъния е играл в Швеция между 2008 и 2014 г. с екипите на Хелзингборг, Гьотеборг и Хеслехолм. После отива в Турция в тима на Коняспор, а от там отива в белгийския Сент Трюиден, преди да отиде в Динамо. За националния отбор на Южна Африка има 16 мача и 2 гола.