Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори е изключително доволен от представянето на Антон Недялков. Бранителят, който номинално е ляв бек, започна като титуляр срещу бившия си отбор ЦСКА, при това в центъра на защитата. Той игра редом до Козмин Моци и се справи отлично със задачите си.

В нито един момент Недялков не се пропука в атака на червените. В самия край на мача Антон се отличи и с решителна интервенция - блокира силен изстрел на шарана на армейците Мауридес. Недялков, който бе привлечен в отбора през лятото, вече има 4 двубоя за Лудогорец в Първа лига, като в три от тях остана на терена по 90 минути - срещу ЦСКА (1:0), Витоша Бистрица (2:0) и Локо Пд (0:1). Той влезе като резерва и при визитата на Берое (1:1). През кампанията в евротурнирите защитникът бе на терена в две срещи - по една в Шампионската лига и Лига Европа. Той игра 20 минути в реванша със северноирландския Крусейдърс (2:0), а бе ползван като тактическа смяна при гостуването на Зрински Мостар (1:1) - игра 1 минута.

В четвъртък обаче той ще започне като титуляр в първия плейоф за влизане в групите на Лига Европа. В него разградчани са гост на грузинския Торпедо Кутаиси. Двубоят е в четвъртък, 23 август, от 19:00 часа на стадион "Михаил Месхи" в Тбилиси. Недялков ще замести Рафаел Форстър, пише "Тема спорт". Бразилецът, който бе титуляр срещу Зрински в Босна, бе изваден от групата за мача с ЦСКА от треньора Пауло Аутуори. Причината е, че треньорът не е доволен от изявите на бившия футболист на украинския Заря. Форстър вече година е в Лудогорец, но така и не успява да се адаптира.

В началото на кампанията той бе титуляр при Аутуори. Предишният наставник на орлите Димитър Димитров-Херо го използваше предимно, когато играеше със схема с трима централни защитници. Аутуори има по-големи изисквания и към полския нападател Якуб Швиерчок. Той напоследък се застоява на резервната скамейка, а срещу ЦСКА дори не намери място сред 18-те.