Светослав Дяков остана изключително доволен от успеха с 4:0 над Торпедо Кутаиси. Капитанът на Лудогорецси пожела възможно най-силните съперници за групите на Лига Европа, като предпочитанато от него име бе това на Челси.

"Не беше лесен мачът. Изиграхме го по правилен начин. Противникът е добър отбор, не е на нашето ниво, но има своите достойнства. Беше задължително влизането в групите на Лига Европа, но трябваше да запазим спокойствие. Всяко едно такова влизане е много сладко".

"Беше време да се отпушим. Всеки мач създаваме положения, изключвайки гостуването на Славия. Съвсем нормално е някой път и да реализираме част от тях. Днес имахме и още положения. Хубавото е, че победихме категорично и играхме добър футбол. Най-важното е, че отново сме в групи на евротурнири - пети път в последните 6 години. Изключително постижение за български отбор."

"Колкото и да си говорим, има напрежение в нашия отбор, тъй като преследваме високи цели и имаме сили да ги постигнем. Затова искаме да вървим напред. Следващата ни цел е излизане от групите. Още не знаем съперниците си, но Лудогорец винаги се бори за излизане от групата. Такъв е манаталитетът на клуба."

"Предпочитам силни отбори. Иска ми се да играя срещу отбори, срещу които не съм игра. По възможност най-силните. Искам да се премерим с тези тимове. Челси е едно страхотно име. Ако ги доведем в Разград ще е страхотно. Но, който и да ни се падне, ще сме щастливи да премерим сили с големи отбори. На този етап вече няма слаби отбори. Евровечерите са нещо много хубаво. Затова сме щастлив, че сме в групи на европейски турнир", коментира Дяков.

"Целите? Да продължим с доброто представяне и излизане от групите. Целта е само една – излизане. Няма да се примирим с живуркане в шестте мача."

Дяков коментира и липсата на повиквателна за националния отбор така: "Пожелавам успех на националния отбор на България, винаги ще бъда фен на отбора и пожелавам успех футболистите."