Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че Байер Леверкузен е бил по-добрият от двата отбора. "Аспирините" спечелиха мача от група "А" на Лига Европа в Разград с 3:2, въпреки че итстъпваха с 0:2.

Започнахме мача добре, но противникът беше по-добър, няма никакво съмнение в това. Когато имаме такава загуба трябва да се поучим. Те играха с много високо темпо, с много висок интензитет и ние трябва да се учим от тази загуба. Това е един много добър урок".

"Да, започнахме добре, но играхме на ниво 25-30 минути. Един мач не е от 25-30 минути. А от самото начало Байер Леверкузен показа, че е готов да бъде конкурентен по всички точки на терена. Независимо от изоставането в резултата, успя да поддържа тази конкурентност и да спечели мача. Но всички германски отбори са си много конкурентни. И ние трябва да знаем разликата между отборите, с които играем тук, и отборите от Европа".

"Попитан как вижда шансовете на Лудогорец да продължи напред в турнира, бразилският треньор отговори: "Действително Байер Леверкузен е по-различен от Цюрих и Ларнака. Но ние няма да променяме нищо, а ще продължим да се борим мач за мач и ще се стремим да се класираме", каза спецът.