Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев също взе отношение по словестните престрелки между Кирил Домусчиев и грандовете Левски и ЦСКА.

"Не искам да коментирам собствениците на клубовете, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат".

"Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тя ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството".

"Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", коментира Ангел Петричев при заминаването на "орлите" за Кипър.

Шампионите гостуват на АЕК (Ларнака) в Никозия, в мач от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

"Емоциите утихнаха веднага след мача с Левски. Порадваха се момчетата и се концентрираха за предстоящия важен двубой в Никозия. Този двубой ще реши доста неща, за нас се явява изключително важен. Пътуваме с идеята да спечелим. Смятам, че ако не победим утре, вече нещата стават изключително имагинерни", коментира Петричев.