Треньорът на Лудогорец Антони Здравков сподели след равенството (1:1) с АЕК Ларнака, че "орлите" имат да чистят грешки в технически аспект.

"Шансовете да се класираме стават минимални, защото разбрах, че Цюрих бие с 3:2. Продължаваме да търсим победата във всеки мач, във футбола всичко е възможно, но шансовете остават малки. 

Не спряхме да атакуваме след гола, създадохме още положения, но липсваше завършващият удар. Ако бяхме вкарали втори гол преди дузпата, смятам, че мачът щеше да бъде затворен. Грешката на Ренан? Във футбола всеки е способен да сгреши. Не можем да кажем, че един е виновен за това 1:1. 

Всички допуснаха грешки, не можем да се сърдим на никого, това е колективен спорт. Чувствам се добре, имам доверие на футболистите, познаваме се с тях. Смятам, че имаме да изчистим технически грешки. 

В началото осъществихме заложеното, имахме възможност да вкараме и трети гол, но след това дойдоха грешките. През първото полувреме играхме доста по-добре. Дали е тенденция, че играхме слабо след почивката, не знам. 

Разполагаме с опитни футболисти, лесно би трябвало да изчистим тези грешки. Настройката е такава, че търсим победата във всеки мач. Няма как Лудогорец да отпише даден мач. От 9 юли играем в цикъл "сряда-събота" или "четвъртък-неделя", нормално е да има умора", каза Здравков.