Лудогорец - АЕК Ларнака, двубой от Група А на Лига Европа, стадион "Арена Разград", начало: 22:00 часа.

Вероятен състав на Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Недялков, Натанаел, Дяков, Кампаняро, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон, Кешерю

Прогноза на Gol.bg:

По всяка вероятност Лудогорец ще отпадне от турнира. Разградчани има за какво да съжаляват в изминалите срещи след като имаха аванс от два гола срещу Байер, имаха повече чисти положения от Цюрих и поведоха на АЕК. 

Късметът от изминалите кампании обръща гръб на шампионите, а предстои да разберем дали той ще ги покрие в оставащите срещи. Експериментът с чуждестранен треньор отново не бе печеливш, а сега пред Тони Здравков остава целта да запише поне една победа в настоящата група. Предстоящият двубой е повече от подходящ да се случи това.

Димо Бакалов почти сигурно ще пропусне мача. В момента в лазарета на Лудогорец реално се водят още Драгош Григоре, Анисе Абел и вратарят Владислав Стоянов. Стражът наскоро пак замина за Барселона след усложенение на оперираното коляно. Анисе и Григоре пък може да се завърнат на терена преди края на годината.

Кипърският тим също е изправен пред угрозата да се прости с излизане от групата. Със само 1 точка в актива му до този момент, това изглежда доста вероятно. АЕК Ларнака записа 3 победи, 2 загуби и 1 равенство при последните си 6 мача във всички надпревари. 

В последния си мач загуби минимално у дома срещу АЕЛ Лимасол в мач от първенството на Кипър. Мариос Антониадес и Начо Касес са под въпрос за срещата. 

Ако тази среща завърши наравно и Байер Леверкузен спечели своето домакинство срещу Цюрих, това ще означава сигурно отпадане на шансовете за Лудогорец и АЕК да продължат напред. Точно затова те ще преследват успеха в този двубой.

Прогноза: Лудогорец - АЕК Ларнака 3:1