Ръководството на Лудогорец ще изчака да минат всичко мачове на тима до края на 2018-а и едва след това ще решава въпроса със спортния директор.

Той остава отворен след напускането на Методи Томанов. Все още не е ясно дали ще има такава длъжност. Тимът продължава да няма и постоянен треньор на вратарите след напускането на Бернд Дреер. По всички тези теми, както и най-важната - зимната селекция, ще се мисли след последния мач за годината.

На 16 декември орлите гостуват на Дунав Русе. В Лудогорец обаче може и да не са много активни на зимния трансферен пазар, защото трима играчи се очаква да се завърнат в тима. Става дума за лекуващите тежки контузии Владислав Стоянов, Анисе Абел и Драгош Григоре.

Футболистите нямат и минута този сезон, но вече са във финалната фаза на своето лечение и се очаква съвсем скоро да се завърнат към нормален тренировъчен процес. За да не се поемат излишни рискове обаче, тримата навярно няма да играят в мачовете до края на годината, или поточно казано - в следващия месец.