Ръководството на Лудогорец води разговори със специалисти от чужбина, които да започнат работа в клуба от зимата.

В момента наставник на разградчани е Антони Здравков, но безславното отпадане от групите на Лига Европа и слабата игра в първенството може да доведат до промяна през зимната пауза.

Отделно Лудогорец стигна чрез лотарията на дузпите до четвъртфиналите за Купата на България, където ще се изправи срещу ЦСКА. Преди време, още докато Аутуори бе начело на отбора, от Разград обявиха, че бъдещето на Лудогорец е свързано с чуждестранни специалисти. И именно в тази насока се работи.

Очаква се развитие да има до края на годината. Лудогорец продължава подготовката си за гостуването на Локомотив Пловдив. Мачът на "Лаута" е в събота от 17:30 часа.

Родният национал Антон Недялков ще се присъедини към заниманията на тима от днес, а от утре това ще направят и Яцек Горалски (Полша), Клаудиу Кешеру и Козмин Моци (Румъния), които имаха мачове снощи в Лигата на нациите.

Димо Бакалов пък все още е под въпрос заради здравословни проблеми. Както е известно, през есента Локо Пд победи сензационно Лудогорец в Разград с 1:0 след гол в края на мача.