Треньорът на Лудогорец Антони Здравков се колебае на кого да заложи на позицията на левия бек срещу Байер Леверкузен. Двубоят срещу германците от петия кръг на група А на Лига Европа е утре от 19:55 часа на стадион "Бай Арена".

Бразилският защитник Натанаел е наказан за гостуването на аспирините и наставникът на разградчани е пред дилемата на кого да се довери. Левият бранител получи третия си жълт картон срещу АЕК Ларнака (0:0). Здравков има няколко варианта за заместник на Натанаел. Единият е да заложи на Антон Недялков в лявата зона, а в центъра на отбраната неговото място до Козмин Моци да бъде заето от Георги Терзиев или Рафаел Форстър, пише "Тема спорт".

Българинът поначало е ляв краен защитник, а в последните двубои за националния отбор България в Лигата на нациите игра именно като такъв срещу Кипър и Словения. Друг вариант е Сухия да прибегне към услугите на Лукас Саша като краен бранител, а Недялков да остане в центъра на отбраната. Както е известно, бекът Цветомир Панов няма картотека за груповата фаза на Лига Европа.