Мъките за вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов нямат край. Вчера стана ясно, че неговото коляно отново трябва да бъде оперирано, пише вестник "Тема спорт".

През последните близо 2 месеца Стоянов беше в Барселона и обстойните изследвания са показали, че състоянието му не е добро. Капачката на коляното му се е изместила и това налага нова интервенция.

Стоянов обаче е оптимист, че ще се завърне на терена през лятото на 2019 г. Така Владо няма да е играл в продължение на повече от 2 години - последното му участие датира от 18 март 2017 г. срещу Дунав (2:2).

"Четири дни преди да се завърна в игра, получих усложнение в коляното. Прекарах близо два месеца в Барселона. Коляното ми беше почистено и ми дадоха доста антибиотици. Инфекцията вече е овладяна. За лош късмет се стигна дотук заради съвкупност от нелепости.

Очаква се да се върна на терена през лятото, но няма да бързам. Предстои ми нова тежка операция. Капачката на коляното ми се измести, отиде нагоре. Скоро ще решим кога точно ще се състои интервенцията - дали преди или след Нова година", каза Стоянов.

"Вярвам в качествата на моите съотборници и вярвам, че ще запишем успех срещу ЦСКА. Лудогорец има опит, играл е в по-сериозни мачове от този. Ще има особен заряд, защото срещата е дерби", допълни Стоянов.