Лудогорец - Цюрих, двубой от последния кръг на Група А на Лига Европа, стадион "Лудогорец Арена", начало: 22:00 часа.

Вероятен състав на Лудогорец: Ренан, Недялков, Горалски, Кампаняро, Вандерсон, Дяков, Натанаел, Лукоки, Сисиньо, Марселиньо, Кешерю

Прогноза на Gol.bg:

Лудогорец не се представи добре през този сезон в турнира. Преди година "зелените" останаха втори в класирането и продължиха на 1/16-финалите, но сега те гледат към изхода на надпреварата. Това е последният двубой за разградчани в надпреварата, тъй като "орлите" нямат шансове да продължат на директните елиминации.

Лудогорец не успя да постигне нито един успех в турнира през този сезон. Тимът има три точки в актива си, като записа три равенства и две поражения. Головата разлика пък е 4-6, което показва, че разградчани не са се  представили слабо в защита, но просто им липсваше ефикасност в предни позиции. 

В миналия кръг "орлите" се представиха достойно на терена на Байер Леверкузен, като направиха реми 1:1 и дори имаха възможност да стигнат до успех в двубоя. От основните играчи за тима през този сезон ще липсва единствено Козмин Моци, който е наказан.

Цюрих пък допусна поражение с 1:2 от кипърския АЕК в миналия кръг и изостава с точка от "аспирините". Швейцарците ще се опитат да спечелят групата с успех в Разград, но за целта на трябва АЕК да губи у дома от Байер в другия мач.

Формата на гостите обаче не е добра. Цюрих има три загуби в последните си пет мача във всички състезания. В неделя отборът загуби на "Сейнт Якоб Парк" от Базел с 0:2.

Доста от основните играчи на тима са с проблеми и не е ясно дали ще вземат участие в мача. Това са Бречер, Неф, Модоу, Рюег, Алиу и Цеесай.

В мача между Лудогорец и Цюрих по-рано този сезон в Швейцария краен победител излязоха домакините, които спечелиха с 1-0. Това бе и единственият мач досега помежду им.

Прогноза: Лудогорец - Цюрих 2:2