Наставникът на Лудогорец Антони Здравков заяви, че целта пред "орлите" остава същата, каквато е била и през миналата година. Специалистът изрази задоволство от новите попълнения в треньорския щаб.

"Целта пред отбора е една и съща, нищо не се е променило. Лудогорец трябва да е на първо място и да играе добър футбол. Нищо по-различно от 2018 година. Трябва да спечелим шампионата, а и Купата на България, която убягва на отбора в последните години".

"Треньорският щаб ще има по-богато мислене от хората, които са професионалисти. Имам предвид д-р Валентин Великов и Здравко Здравков. Имаме нов анализатор от Бразилия и така те стават двама". 

"Нормално е да играем със силни отбори през зимната пауза, въпреки че през пролетта не ни чакат европейски мачове. През годините Лудогорец се е доказал и е нормално да търсим възможно най-добрата подготовка. На този етап не виждам смисъл да има нови хора в щаба".

"Когато се върнем от подготовка през февруари, всяка седмица ще има по един треньор от школата с нас. Така те ще натрупат ценен опит с първия отбор", каза Тони Здравков на първата пресконференция на шампионите за 2019 година.