Треньорът на Лудогорец Антони Здравков съобщи, че Ренан не фигурира в неговите планове. Снощи "орлите" спечелиха с 4:2 срещу унгарския Хонвед във втората си контрола от лагера в Турция. Вратарят Ренан пък преди дни даде интервю в родината си Бразилия, обявявайки намеренията си да си намери нов отбор.

"Оползотворихме много от положенията, които създадохме и вкарахме четири гола. Това е нещото, от което съм най-доволен от тази проверка", каза Здравков след мача.

"Ако не постигнем трансферните си цели, ще играем с това, с което разполагаме в момента. Смятам, че качествата на тези футболисти, които имаме не са никак лоши. Ако изпадне футболист, който реално ще вдигне класата на отбора, няма да се откажем. На този етап няма развитие със Серкан Юсеин. Чакаме развитие. Ако се случи, е добре дошъл. Ако не, ще бъде част от отбора от лятото“, допълни специалистът пред Диема Спорт.

„Ренан има договор с Лудогорец и трябва да си го изпълни. Познавайки Ренан смятам, че изказването не е негово. Това са думи на други хора, които са изказани от негово име. До момента не е изказал подобно мнение и се съмнявам, че може да изкаже нещо подобно. Ренан няма да фигурира в моите планове. До мен не е стигнала информация за конкретни оферти за него“, каза още Тони Здравков.