Още по темата

 

Отборът на Лудогорец представи ново попълнение. Това е 20-годишният бразилски талант Дейвид Рибейро. Перспективният халф изкара успешно пробния период в клуба и ръководството на Лудогорец финализира трансфера му с бразилския Санто Андре.

Треньорът на "орлите" Антони Здравков връчи на играча фланелка с номер 63. Рибейро взе участие в контролите на българския шампион в Турция, като с играта си впечатли треньорския щаб на тима. Младокът демонстрира завидна скорост и няколко добри отигравания.

"Това е европейската сцена. Очаквам да работя здраво и да вкарвам много голове. Едно от силните ми качества е скоростта, играя като крило. Знам, че тук се играе твърдо и играчите са доста здрави. Хубаво е, че има доста мои сънародници и те ще ми помогнат за по-бързата адаптация. Познавам Марселиньо, Вандерсон", каза Рибейро.

Дейвид Рибейро идва от бразилския Санто Андре. В кариерата си е играл за кратко като преотстъпен в гранда Сао Пауло. Той е четвъртият нов футболист на Лудогорец, привлечен по време на зимната пауза, след Адриан Попа, Пламен Илиев и Серкан Юсеин.