След като Лудогорец измъкна под носа на Левски Станислав Манолев, разградчани може да вземат и бившия треньор на сините Славиша Стоянович, пише "Тема Спорт".

Сърбинът със словенски паспорт е бил предложен на ръководството на разградчани, съобщи Дарик радио, и в момента то обмисля кандидатурата. Шефовете на клуба не са доволни от играта, която отборът показваше по време на контролите от зимната подготовка и са сериозно разочаровани от издънката срещу Верея (0:0) на старта на пролетния полусезон.

Затова и мястото на треньора Антони Здравков въобще не е сигурно. Славиша Стоянович в момента е без отбор, след като бе освободен от Левски през януари. Той стартира зимната подготовка на сините и под негово ръководство тимът изигра 1 спаринг. Смяната по високите етажи на „Герена" обаче костваше и мястото му на старши треньор. На Стоянович му бе посочена вратата, а на негово място бе назначен Георги Дерменджиев.

Главната причина, поради която Славиша бе освободен е, че води преговори да поеме националния тим на Латвия. От прибалтийската страна му предложиха тригодишен договор, а наставникът бе обвързан със сините до края на лятото. В момента Стоянович обаче все още няма договор с Латвия и може да подпише с когото пожелае. Под негово ръководство Левски тръгна много силно през есента и дори оглави класирането. В края обаче тимът рухна и изостана сериозно от Лудогорец.