Турският гранд Фенербахче проявява интерес към защитника на Лудогорец Антон Недялков пишат медиите в южната ни съседка, цитирани от "Меридиан мач". Тимът от Истанбул е пращал свои хора, за да гледат изявите на бранителя. Не е ясно обаче кога е ставало това. 

В момента "фенерите" са в лошо състояние. Отборът заема незавидното 14-о място в Суперлигата и се бори за оцеляване. Възпитаниците на Ерсун Янал също така отпаднаха за Лига Европа и турнира за Купата на Турция. На "Шюкрю Сарачоглу" правят планове за сериозна лятна селекция, с която да излязат от кризата. 
 
Антон Недялков е един от най-постоянните футболисти на Лудогорец през този сезон. Той може да действа еднакво добре както в центъра на защитата, така и като ляв бек. Освен на бранителя, представители на Фенербахче са гледали изявите и на звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. 
 
Турският гранд планира да се раздели с голяма част от чуждестранните звезди в напреднала възраст и да привлече по-млади и перспективни играчи. В тима вече е 19-годишният македонски талант Елиф Елмас и 24-годишният словенски офанзивен халф Миха Зайц.