Лидерът в Първа професионална лига Лудогорец призова своите фенове за пълна подкрепа в следващия мач на тима - срещу Ботев Враца в 23-ия кръг на Първа професионална лига в неделя (3 март). 

Разградчани пишат в специално обръщение, че лошото представяна от началото на годината (две равенства и загуба) не са променили плановете им да станат шампиони за осма поредна година. Предвид изгубените точки обаче, те очакват отпор от останалите отбори с "всички средства".
 
След мача с Ботев Враца Лудогорец гостува на Левски и е домакин на Септември.
 
Ето и цялото съобщение на "орлите":
 
"В неделя всички на стадиона!

Скъпи фенове на Лудогорец,
Любимият ни отбор загуби точки в битката за титлата, но продължава уверено да води в класирането на Първа лига. На връх националния празник на България в Разград пристига Ботев (Враца). Корав отбор, който ще търси своето. В неделя любимците ви очакват вашата помощ. На тези от вас, които винаги са били зад отбора, както в трудните моменти, така и миговете на триумф. Лудогорец е мотивиран да защити титлата, но тежките и решителни битки тепърва предстоят. Отборът няма право на повече грешки и всеки мач до края на първенството ще бъде финал. Идват битки, в които конкурентите ще използват всички средства, за да свалят тима от върха. Лудогорец обаче е надделявал и в по-трудни моменти. Ще го направи и сега. 
Нека на връх 3 март да дойдем на "Лудогорец Арена" и да подкрепим момчетата срещу Ботев (Враца). Те ще дадат всичко от себе си, за  да ви зарадват с красива игра и победа. Нека в неделя развеем националния флаг и изпеем химна на България заедно"