Халфът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че разградчани закономерно загубиха днес от ЦСКА (0:1) в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България.

“Играхме слабо, доста далеч от нашето ниво. Не се получиха много неща и закономерно загубихме. Съперникът беше по-агресивен. Не че ни изнанада с нещо, но искаха повече победата.

Нямам представа защо играхме така. Всеки трябва да се замисли. Нямахме много положения - едно или две. Положенията им ги допуснахме в последните двайсетина минути. Първите 60-70 минути не се сещам за положения пред двамата вратари. Но след като сме загубили, значи сме били по-слабият отбор.

Първенството е основна цел на Лудогорец, но кой бяга от още един трофей. Виновни сме само футболистите. Нямаме неудобни съперници в България. Когато не играем добре, има лоши резултати.

Смятам, че в събота ще спечелим срещу съперника, въпреки че много уважавам Любо Пенев, който днес направи добра тактика. Физическата умора за тези мачове не е оправдание. Сигурен съм, че мача от първенството ще бъде различен”, каза Дяков.