Инвазия от чужденци се очаква в Разград през лятото, пише „България днес", като се основава на човек от ръководството на Лудогорец.
 
В Лудогорието не мислят за предстоящия мач с ЦСКА толкова, колкото за подсилването на отбора и очакваното участие в Шампионската лига през следващия сезон.
 
Двата тима излизат днес в мачза първенството. Преди дни „орлите" загубиха от „червените" в 1/4-финал за купата и отпаднаха. В шампионата разградчани са само на три точки пред „армейците” към момента и се очаква точно между тях да е битката за първото място и участието в квалификациите за Шампионска лига.
 
Най-вероятно доста от сегашните играчи няма да продължат да защитават зеления цвят предвид незадоволителното представяне на отбора през този сезон. Шампионът на България не успя да се класира за групите на Шампионската лига, а след това приключи в Лига Европа след групите.
 
За капак дойде и отпадането едва на 1/4-финал в турнира за Купата на България след 0:1 от ЦСКА в Разград. Това със сигурност не отговаря на амбициите на ръководството и собственика Кирил Домусчиев.
 
Най-вероятно треньорът Стойчо Стоев ще остане на поста си. Основните „ремонти" ще дойдат в състава. Този път няма да се пръскат торби с пари за хора, които може и да не свършат работа. Бюджетът за нови попълнения със сигурност няма да е голям. В клуба вече работят по лятната селекция, като скаутите на „орлите" са набелязали нови качествени чуждеци. Все пак всичко зависи от това дали Лудогорец ще стане шампион.