Звездата на Лудогорец Козмин Моци е категоричен, че по никакъв начин не е провокирал феновете на Левски, след като отбеляха гол за крайното 2:0 в полза на разградчани. Тогава Моци се обърна с лице към сектор "Б" на стадион "Васил Левски" и разпери победоносно ръце. Последваха грозни ексцесии с публиката на "сините", както и изгонване на Моци с втори жълт картон.

"Нe съм имал намерение да дразня феновете на Левски. Вкарах гол от дузпа, с който спечелихме един много важен мач срещу силен противник. Реагирах така, както са го правили и ще го правят хиляди футболисти. Не съм имал за цел да провокирам никого. Не съм обиждал никого. Мен ме обиждаха през целия мач, скандирайки грозни неща", заяви Моци пред Спортал. 

"Тази истерия е напълно излишна. Но признавам, че съм изненадан от поведението на шефовете в Левски. Не смятам, че е правилно да говорят за мое наказание, при положение че просто изразих радостта си. Не направих никакви жестове. Дори не си свалих фланелката. А получих втори жълт и червен картон. Всъщност какво да прави един футболист, ако не да се радва, когато вкара гол?"

"Победата беше важна и за нас, и за съперника, който също се бори за титлата. Ние дойдохме в София след някои недобри резултати и може би това малко ни държеше в напрежение. Но бихме Левски заслужено. Смятам, че през целия мач бяхме по-добрият отбор", добави Моци.