Мнения на треньорите на Лудогорец и Ботев Пловдив след победата на разградчаните с 3:0:

Стойчо Стоев, Лудогорец: "През първото полувреме играхме с настроение и създадохме остри атаки. Очаквах по-труден мач, но Ботев явно си имаха едно на ум за купата. Хубаво е, че вкарахме два гола през първото полувреме, а през второто имаше малко позиционен футбол от наша страна, с повече задържане на топката".

"Доволен съм от последните два мача, защото ни липсваха голове преди срещата с Левски. Хубаво е, че вкарахме пет. Всеки футболист не се чувства уверен след серия без гол и заради това са нужни по-изразителните победи. За да си върне самочувствието".

"Донякъде има спокойствие, но не в пълна степен, защото ни очакват доста сериозни мачове. Все пак имаме точков актив, който ти дава малко по-голямо спокойствие. Зависи си от нас. Трябва да изиграем следващите мачове на ниво, за да играем изключително спокойно".

Николай Киров, Ботев: "Имахме доста проблеми по окомплектоването на състава. По време на мача се получиха и още проблеми. Трябва да гледаме напред и да забравим бързо този мач. Прецених да запазя Лъчо Балтанов за сряда, защото и той има травма. Все още не сме насочили вниманието към мача срещу ЦСКА в сряда".