Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че разградчани не са заслужавали да загубят гостуването си на Ференцварош в първи мач от 1-ия квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите" отстъпиха  1:2 в Унгария, но запазват шансове за продължаване напред. 

"Не заслужавахме да загубим. Загубихме по много наивен начин. Равностоен мач, в който ние имахме по-добрите положения. Не сме си свършили работата. Не съм доволен от този резултат, въпреки че вкарахме гол. Смятам, че сме по-добрият отбор. Шансовете ни са равни. Сигурен съм, че в Разград ще победим. Първите мачове, особено в Европа, са много трудни. Не смятам, че атмосферата ни е повлияла. Стана хубав мач, но не ни устройва резултата".

"Доста ще трябва на Лудогорец, за да се стикова. Има футболисти, които от доста време са в отбора, доста са дали и доста ще дадат. Но ще трябва време. Трябва да влизаме във форма. Характерът на този отбор е голям, с доста силни футболисти, големи мъже. Ще направим всичко възможно да отстраним съперника. Ференцварош е добър отбор. Ако трябва да съм честен, очаквах малко повече от тях. Преодолим отбор са. Ние сме по-силният от двата отбора"