Още по темата

 

Треньорът на Лудогорец не скри разочарованието си след загубата на "зелените" от Ференцварош (2:3). Специалистът е на мнение, че изпуснатата дузпа на Якуб Шверчок при резултат 1:2 бе ключова за развитието на реванша от първия квалификационен кръг на Шампионска лига.

"Първият гол е от статично положение, въпреки че много тренирахме. При втория гол допуснахме много грешки. Ключов момент беше изпуснатата дузпа. 2:2 ти дава повече увереност. Твърде рано инкасирахме трети гол. 

За съжаление така се получи в този мач. Не мога да се оплача от старанието. Имахме ситуации, които не влязоха. На Ференцварош това има бяха ударите във вратата - добра успеваемост. 

Те са редица обстоятелства, които нарушиха дефанзивната постройка. Направихме грешки. Стремежът е постепенно да ги чистим грешките. Вкараме голове, но и допускаме. 

Виждаше се, че Шверчок след изпуснатата дузпа беше излишно да стои на терена. Разговорът ми с Марселиньо бе, че ще играе докато видя, че е физически годен. Дано е разбрал. Това е решение на треньора. 

Ще има ротации в състава за Берое. В дефанзивен план няма много опции. Малко ще е трудно за сглобяването на защитната формация. Не може да си позволим да наведем глави. Загубихме мачовете с Ференцварош, но има и други мачове. Трябва да се стремим да взимаме всеки мач", каза Стоев.