Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев действа с твърда ръка. Опитният специалист е извадил Марселиньо от групата за сблъсъка с Берое, твърди "Гонг". Както е известно, опитният халф започна като титуляр двубоя с Ференцварош, но през втората част бе сменен. Бразилецът напусна с иронична усмивка терена, което явно не се е харесало на Стоев. 

Специалистът заяви след срещата с унгарците, че ще има санкции в тима, тъй като играчите са проявили своеволие при изпълнението на дузпата, която Якуб Шверчок пропусна.

По-рано днес вече ви съобщихме, че най-вероятно Стойчо Стоев ще бъде освободен след двете загуби от Ференцварош в Шампионската лига.

Все още не е ясно кога ще стане раздялата със специалиста - преди или след гостуването на Берое от втория кръг на първенството. Факт е, че вече има сондажи за негови евентуални наследници.

Фаворит за поста е бившият треньор на Лудогорец Димитър Димитров. Херо бе на трибуните за реванша с Фради. Той напусна Разград в навечерието на първата тренировка за сезон 2018/2019.