Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията си за днешния мач срещу Валур от втория квалификационен кръг на Лига Европа. На пресконференция в Рейкявик наставникът на "орлите" заяви, че отсъствието на Марселиньо и Козмин Моци не би трябвало да е проблем, защото отборът и друг път е играл без тях.

„Ние не играем за първи път без Марселиньо и Моци. Цяла седмица дъвчем тази тема, така че разчитам на тези играчи, които са в този момент в Рейкявик. Аклиматизират се футболистите, но е малко трудно, тъй като е се стъмва рано и е странно за телата им", започна Стоев пред медиите.

"Валур се опитва да играе колективо, да създава бързи атаки и включват не малко футболисти. През двата двубоя с Марибор играха по еднотипен начин. Притеснително е, че ще играем на изкуствен терен. Всичко е различно, тичането, скоростта на топката. След като е одобрен от УЕФА, ние трябва да играем и да се представим добре", продължи Стоев.

"Здравословно Вандерсон е готов. Когато след едно отпадане победиш, е нормално психически да си по-добре, но всеки мач си има своята значимост и стойност и няма значение. По-важен е настоящият мач, където трябва да се представим на ниво", добави треньорът на разградчани.