Лудогорец - ЦСКА, 36-и кръг на "А" група, стадион "Лудогорец Арена", 19:15 часа.

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: Райс Мболи, Стоян Колев

Защитници: Здравко Илиев, Джаксън Менди, Валентин Илиев, Апостол Попов, Венцислав Василев, Браян Ереро, Пламен Крачунов

Халфове и нападатели: Стивън Сънди, Тодор Янчев, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Мартин Петров, Ивайло Чочев, Омар Косоко, Емил Гъргоров, Иван Маркович, Антон Карачанаков, Иван Стоянов

Контузени: няма

Наказан: Жереми Фо-Поре

Вероятен състав:

ЦСКА: Мболи; Василев, Илиев, Менди, Попов; Янчев, Чочев; Силва, Гъргоров, Стоянов; Косоко

Прогноза на Gol.bg: Труден за прогнозиране мач. И двата отбора се намират в добра форма и определено са най-добре представящите се тимове през пролетта.

ЦСКА записа престижни победи над Левски и Черно море в последните кръгове и ще излезе в приповдигнато настроение в Разград.

Шампионите направиха равенство с Литекс и това даде шанс на армейците дори да мечтаят за титлата. Разликата в момента между двата отбора е само 4 точки, но трябва да се отбележи, че разградчани имат и мач по-малко.

Статистиката е изцяло в полза на Лудогорец. Разградчани имат 6 победи, 2 равенства и само 1 загуба в турнира за Купата на България в досегашните си срещи с червените.

Битката е с особено висок заряд, тъй като ЦСКА, ако победи ще притисне сериозно домакините. При успех на "орлите", то те най-вероятно отново ще станат шампиони.

Именно това може да накара двамата треньори да заложат на предпазлива тактика. В игра за ЦСКА се завръща Вальо Илиев, но  Жереми Фо-Поре е наказан. Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев ще може да разчита на най-добрите си играчи.

Очакваме ЦСКА да играе по-прибрано и затворено, като разчита на контраатаки, тъй като няма други алтернативи в този момент в нападение, където е слабото място на армейците. В този мач ще заложим на здрава битка, по-прибрана игра и малко голове.

Резултат: Лудогорец - ЦСКА 1:0