Треньорът на ЦСКА Москва Виктор Гончаренко коментира резултата от жребия за груповата фаза на Лига Европа. Армейският клуб ще срещне Лудогорец, Еспаньол и Ференцварош.

"Еспаньол не е необходимо да бъде коментиран, това е отбор от силен шампионат, който знае как да контролира топката, организира отбрана, бързо преминава от защита в атака. Очакват ни два трудни, но интересни мача. Такива тестове за млади футболисти са това, от което се нуждаем".

"Ситуацията в Лудогорец също ми е добре известна, защото имах много комуникация с техните представители. Клубът се развива в правилната посока, отборът вече има много бразилци, така че техният футбол по някакъв начин ще наподобява този, който изповядва Еспаньол. През последните години българите играят в груповите на Шампионска лига и Лига Европа, така и в квалификационните кръгове, следователно имат сериозен опит".

"И за Лудогорец, и за Ференцварош, мачовете за Лига Европа са най-важните през сезона, защото това тяхната възможност да се докажат. С унгарския отбор също ще е трудно, знам, че в отбора на Сергей Ребров са настъпили редица промени. Във футбола може да се случи всичко, но във всеки случай трябва да се стремим да преодолеем групата и да продължим в елиминациите", заяви Виктор Гончаренко.