Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че въпреки загуба от Еспаньол у дома с 0:1 шансовете на тима за излизане от групата в Лига Европа остават големи.

Разградчани започнаха с две убедителни победи над ЦСКА (Москва) и Ференцварош. Специалистът бе освободен в края на август преди реванша с Марибор от плейофите за ЛЕ. Първият мач под негово ръководство завърши 0:0, а на реванша в Словения, воден вече от Станислав Генчев, отборът измъкна 2:2.

“Твърде рано е да се говори за излизане от групата. Все пак са минали три мача. Но засега това, което се вижда, е, че има големи шансове. Важен и решителен ще е последният мач с Ференцварош”, коментира Стоев пред “Тема Спорт”.

Относно раздялата си с разградчани треньорът не пожела да говори много и в детайли. “От финансова гледна точка всичко с Лудогорец приключи нормално и както трябва, нямам никакви претенции. Другото не искам да го коментирам, вече съм го преодолял. Приемам го като някакъв епизод от живота си”, лаконичен бе специалистът. 

За бъдещето си и има ли варианти пред него за кариерата му той заяви: “Почивам си. Опции винаги има, но не искам да коментирам. Надявам се поне до Нова година да си отпочина. После ще видим. Понякога човек има нужда да презареди батериите. В момента се чувствам добре”.

Както е известно, при първия си престой в Лудогорец Стойчо Стоев изведе отбора до осминафиналите в Лига Европа, където отпадна от Валенсия.