Хофенхайм - Лудогорец, среща от Група "С" на Лига Европа, стадион "Райн-Некар Арена", начало 20.00 часа.

Спортинг Брага е лидер в групата с 10 точки и е сигурен участник в следващата фаза на турнира, следва Лудогорец с осем точки, Истанбул Башакшехир с пет и Хофенхайм с 4 точки. Германците са аут от надпреварата, а за второто място ще спорят българите и турците. Лудогорец се нуждае от равенство.

Последните 10 срещи на Хофенхайм във всички турнири: Общо 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Лудогорец във всички турнири: Общо 5 победи, 2 равенства и 3 загуби. От тях 1 победа и 1 загуба в последните 2 гостувания.

ПРОГНОЗА: Лудогорец се нуждае от точка, за да продължи в следващата фаза на турнира и разградчани ще хвърлят всички усилия поне за равенство.

"Орлите" изпуснаха дивото, като записаха две домакински издънки и сега ще гонят дивото в Германия. Добрата новина за Лудогорец е, че Хофе няма никакви шансове за продължаване напред и ще излезе с повечето си резервни играчи и юноши на клуба.

Ако Лудогорец загуби в Германия, а Истанбул Башакшехир спечели у дома срещу Брага, тогава разградчани са уат от надпреварата.

Водещите световни букмейкъри обаче дават леко предимство на германците, като тяхна победа се котира най-ниско. Хофе този сезон се отличава с домакински манталитет и на своя стадион общо взето мачка, като последния уикенд спечелиха с 4:0 срещу РБ Лайпциг.

От друга страна Лудогорец бележи лек спад във формата си в последно време, но сега всички в клуба са пределно мобилизирани поне за ревенство и класиране напред.

"Орлите" вече удариха с 2:1 Хофе в България и сега ще се надяват отново да клъвнат германците. Димитър Димитров-Херо няма кадрови проблеми около състава си и ще излезе с най-доброто, с което разполага.

Лудогорец е доказвал, че във важните битки винаги измъква максималното и за това ще заложим за равенство.

Резултат: Хофенхайм - Лудогорец 1:1